Post Image

També açò passarà: i renaixerem, i superarem l’adversitat, com sempre hem fet. L’ajornament de les nostres Falles a causa de la crisi sanitària pel Covid-19 és una decisió trista, complicada, i la més dolorosa que ens ha tocat viure i traslladar-los. El més important ara és la salut pública i la seguretat dels nostres ciutadans. Però, a més d’un missatge d’ànim a les comissions, la Federació de Falles i la indústria auxiliar que mou la festa, també vull enviar un missatge esperançador.

Tot i la tristesa, a partir de la decisió de les administracions superiors i les autoritats sanitàries, hem decidit:

  1. Revocar totes les autoritzacions i decrets signats amb activitats de les comissions falleres, vist el decret d’ajornament de la Generalitat. No hi haurà aglomeracions massives que puguen ocasionar contagis en cadena.
  2. Pensant en un ajornament i no en una suspensió de les Falles, hem suspès tots els contractes d’espectacles pirotècnics i musicals, i no els hem resolt, per tal de poder tindre’ls preparats per a la nova data de celebració que s’acorde entre tots els agents de la festa.
  3. Posar-nos a disposició de les comissions. Compartim en elles la tristesa i el dolor d’esta mesura, i hem de resoldre les intendències que este ajornament puga causar.

El més important és, ara, evitar que l’epidèmia de Coronavirus tinga oportunitats de contagi massiu com les que donen les multituds. Així ho han expresat hui les autoritats sanitàries, i amb eixe criteri treballarem cadascuna de les mesures, a més de les hui aprovades, que hem raonat amb els tècnics municipals, els grups polítics de l’Ajuntament i el Govern de la ciutat. També açò passarà…

Facebook