Post Image

Gandia i la Diputació de València avancen en l'execució de la prolongació de la carretera Natzaret-Oliva i abordaran la recuperació de les dues fases de millora pendents a la carretera de Barx. Així ho ha informat l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto després de mantenir una reunió amb el diputat de Carreteres de la Diputació de València, Rafa García on també hi han participat el vicealcalde, Josep Alandete; el Diputat d'Hisenda i regidor de Turisme a l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, a més de tècnics de les dues administracions.

Quant a la prolongació de la carretera Natzaret-Oliva Prieto ha recordat que aquest vial evitarà el pas de vehicles pesants a la zona del Molí de Santa Maria i que ara mateix ja disposa de l'estudi geotècnic i de l'estudi de les solucions, raó per la qual en un termini de 2 o 3 mesos es podrien iniciar les expropiacions i la licitació de l'obra.

"El compromís és incloure als pressupostos l'execució tal com havíem anunciat. És una bona notícia per a la ciutat que soluciona el problema dels veïns del Molí de Santa Maria". D'altra banda, l'alcalde ha explicat que s'ha abordat la recuperació del projecte d'intervenció a la CV-675 entre Barx i Gandia. "En una part d'aquest tram tenim un qüestió de seguretat viària i accessos per a algunes urbanitzacions com Molló de la Creu i Santa Marta" "El nostre compromís amb els veïns de Marxuquera és iniciar les expropiacions per poder començar a emprendre el projecte que necessitarà la col·laboració de la Diputació de València".

Per part seua, Rafa García ha incidit en la importància de la col·laboració entre administracions i ha reafirmat en compromís de la Diputació amb Gandia. "Per nosaltres la seguretat viària és un dels eixos fonamentals i en aquest sentit continuarem treballant. Estem complint els terminis i l'any que ve la intervenció estarà contemplada als pressupostos de l'ens provincial amb la qual cosa aquest tram de la Natzaret-Oliva".

Pel que fa a la CV-675, García ha explicat que ara mateix "abordarem l'actualització del projecte i esperem el pròxim any tenir als pressupostos alguna partida que ens permeta iniciar aquest projecte". "Estem complint amb els compromisos i continuem fent de la Diputació un ens que col·labora amb els ajuntaments perquè puguen executar

Twitter

Facebook