Post Image

L’alcalde de Gandia i candidat a revalidar l’alcaldia de la ciutat, José Manuel Prieto, acompanyat dels membres de la candidatura local del PSPV-PSOE Lydia Morant, Jesús Naveiro, Lidia Balada i Patricia Tio, ha explicat hui en l’Espai de les Idees un dels anuncis fets ahir durant el transcurs del debat electoral celebrat al Palau Ducal. Es tracta del projecte de millora i ampliació del poliesportiu municipal. Una iniciativa que s’emmarca dins d’un Pla de Reforma Interior (PRI), el qual contempla la construcció d’una piscina de 50 metres, que comptarà amb una altra annexa per a efectuar els escalfaments en moment de competicions o activitats d’aigua i gimnàstica per a xiquets, a les parcel·les ubicades enfront del poliesportiu, a l’avinguda dels Esports.

El candidat socialista ha explicat que l’espai que ocupen actualment les dues piscines –tant la coberta com la convertible– es destinarà a ampliar pistes poliesportives per satisfer les necessitats del dia a dia dels clubs esportius locals. Durant la seua intervenció, Prieto ha informat que, paral·lelament, esta actuació també preveu augmentar la zona d’aparcament al doble del que existix actualment, disposant de més de 400 places d’estacionament amb la construcció d’un pàrquing públic en altura, el qual beneficiarà els veïns del barri de Corea.

“Hi ha molts ajuntaments que en estos moments estan abordant este tipus d’infraestructures i creiem que esta és la solució a la manca d’aparcament entorn del poliesportiu”, ha afirmat. Pel que fa al finançament d’este projecte, el líder dels Socialistes de Gandia ha incidit que “no anunciarem projectes, que no sabem com els pagarem”, i ha indicat que “la fórmula serà similar a la que ha possibilitat el finançament del pavelló Gandia Arena, amb un conveni amb la Generalitat Valenciana”.

Per això, l’alcalde de Gandia ha destacat que “el president Ximo Puig ens ha ajudat amb el Gandia Arena, la compra de l’edifici de Correus i altres actuacions, per això també demanem el suport a la seua candidatura en les eleccions autonòmiques”. Totes estes mesures se sumen al compromís dels socialistes de destinar 1 milió d’euros a l’any per actuar a diferents espais esportius de la ciutat per a millorar-los, complint amb les directrius del pla director.

“Parlem de millores, en primer lloc, per a la pista d'atletisme. Però, també, per l’estadi Guillermo Olagüe, les pistes de tenis, les instal·lacions per a la pràctica d’halterofília, el camp de beisbol o el pavelló”, ha recalcat Prieto. El candidat socialista a l’alcaldia de Gandia també ha afegit que “si volem una ciutat del benestar, és imprescindible també oferir les infraestructures esportives necessàries per a portar una vida saludable. Per això, les nostres propostes en matèria d’infraestructures esportives seran una peça clau del nostre govern”.

Finalment, Prieto ha recordat que durant esta legislatura ja s’ha treballat molt perquè Gandia dispose d’un nou espai esportiu de referència amb la construcció del Pavelló Universitari Gandia Arena, i ha informat que demà, dimecres, es convocarà una Junta de Govern extraordinària per a iniciar el procés de licitació de les obres de construcció d’este pavelló.

Twitter

Facebook