Post Image

L'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí el plenari d'investidura per a la legislatura 2023-2027. Un plenari en què ha resultat elegit el socialista José Manuel Prieto alcalde de la ciutat per a la pròxima legislatura gràcies als vots favorables del PSPV-PSOE (12) i Compromís Més Gandia Unida (2).

El saló de plenaris del consistori s'ha quedat menut per a un acte al qual han assistit més de 200 persones entre les quals hi havia la ministra de Ciència i Innovació i exalcaldessa de Gandia, Diana Morant; el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró; els secretaris Autonòmics Alfred Boix i Vicent Soler; l'exalcaldessa Pepa Frau; els Fills Predilectes de la ciutat Josep Piera, Pasqual Molina, Mariles Azcón, Vicente Rocher; a més de representants dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, col·lectius socials i empresarials, i públic en general.

Després de la seua investidura, el ja alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, ha volgut destacar que aquesta investidura suposa un honor per a ell atés que està avalada després d'haver-se convertit en el representant de la força política més votada pels ciutadans de Gandia. El ja alcalde s'ha reafirmat en la vocació de servir i de millora de les condicions de vida dels ciutadans, "especialment dels més humils, dels que més pateixen" i, com a valors de la gestió, ha enumerat l'escolta activa, la proximitat i l'estabilitat per marcar un rumb que permeta assumir els reptes de la ciutat i de la gestió del seu Ajuntament. Amb més moderació, treball, dedicació i proximitat"

"El repte, ara, és que la millor etapa de Gandia siga, com ho serà, la d'una transformació de Gandia com mai, en aliança amb els gandians i gandians, i al servei de les inversions i de les oportunitats. Obrim la millor etapa per continuar la transformació de Gandia des de la capitalitat i el lideratge".

La primera autoritat municipal s'ha mostrat ambiciosa i ha afirmat que "per molt complicada que siga l'escena internacional, per moltes adversitats que vinguen, ho tenim tot per liderar a Espanya entre les ciutats de la nostra mida. I liderar significa, abans de res, construir amb ambició un projecte col·lectiu d'avenç, i de transformació, que ambicione, i que tocant de peus a terra, pense i treballe també les coses més menudes".

Un altre dels aspectes que ha destacat durant el seu discurs ha estat la capacitat de generar consensos durant la pròxima legislatura amb l'objectiu d'acordar aspectes importants de la ciutat "sabent que hem de posar Gandia davant de tot per obtenir com a resultat que guanya la ciutat i el ciutadà".

Pel que fa a les relacions amb altres administracions l'alcalde Prieto ha afirmat que serà exigent "com sempre ho hem estat, sense mirar a qui governa cada administració, i demanant, en justa correspondència, allò que creiem que la ciutat mereix i que la ciutat necessita . Aquesta és l'actitud reivindicativa, exigent, que sempre he tingut, i que espere trobar de tornada. Amb respecte institucional, respecte a la ciutat on representem, estant cada dia a l'alçada del càrrec". En aquest punt, ha volgut agrair "la disposició i entrega del president de la Generalitat, Ximo Puig, a qui sempre he tingut d'aliat per a la ciutat".

Twitter

Facebook