Post Image

L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha presentat aquest matí l'organització que el govern municipal tindrà per a aquesta legislatura. La primera autoritat municipal ha estat acompanyada per Alícia Izquierdo i Balbina Sendra, les regidores que seran les portaveus del govern. Prieto ha explicat que aquest govern i la nova distribució tenen com a objectiu millorar en eficàcia, resolubilitat, agilitat, gestió i coordinació, i que se sustentarà sobre la base d'un acord de governabilitat que permeta que "la ciutat seguisca avançant, aconseguint inversions, generant oportunitats; i que ha de ser des d'un Govern ampli, però equilibrat als resultats".

L'alcalde ha volgut agrair a Compromís-Més Gandia el suport a la investidura i l'ajuda per contribuir a la governabilitat de la ciutat amb un govern "per a tots, des d'un Govern fort i sòlid que assegure les majories en els assumptes importants perquè la ciutat seguisca avançant sempre, i perquè en un temps de dificultat siguem capaços d'articular majories importants per aprovar ordenances, pressupostos i mesures".

Sobre l'acord de governabilitat, Prieto ho ha qualificat de programàtic i pragmàtic, ja que servirà per a afrontar moments de dificultat, de canvis polítics i, per altra banda, permetrà aprovar Pressupostos cada any de legislatura, i per aprovar mesures, cada mesura de cada Plenari, Ordenances i normatives. L'alcalde ha avançat que només estiga constituït el nou govern proposarà pactes de ciutat sobre l'avenç de la nostra economia, les infraestructures, l'habitatge o la salut mental dels ciutadans i que ho farà des del Fòrum Econòmic i Social.

També ha incidit en el fet que durant aquesta setmana mantindrà un encontre amb el Partit Popular per tal d'oferir-los delegacions específiques i ha reafirmat que l'objectiu és aconseguir acords tan amplis com siga possible i descartat que aquest tipus d'acords es produïsquen "amb els grups extremistes".

Finalment, ha avançat que durant la primera Junta de Govern (prevista per a aquest dijous) es definiran les primeres accions programàtiques on s'abordaran mesures econòmiques, un Pla ambiciós d'habitatge, o de salut mental. En les pròximes setmanes es reunirà el Fòrum Econòmic i Social i constituirem el Consell Social de la ciutat, per arbitrar, amb diàleg institucional i social, les noves mesures d'aquesta nova legislatura. "Cada temps té el seu repte i estem preparats. Per abordar els reptes i per obrir la millor etapa de la ciutat" ha finalitzat Prieto.

Twitter

Facebook