Post Image

L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha valorat positivament l'anunci de licitació per 450.000 euros, -per part del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats-, del contracte dels serveis d'arquitectura per a la redacció de projecte, estudi de seguretat i salut, direcció d'obra i assistència tècnica per a les obres del nou edifici de l'Institut Espanyol d'Oceanografia (IEO-CSIC), que es construirà a la zona portuària de Gandia.

Prieto ha qualificat la notícia de la licitació de la redacció del projecte per a les obres del primer centre oceanogràfic del IEO-CSIC de la Comunitat Valenciana com a "molt bona", ja que posiciona Gandia com a "referent de l'ecosistema d'innovació i investigació de tot Espanya, i el qual compta amb una inversió multimilionària".

Prieto ha qualificat aquesta infraestructura com "una inversió estratègica de legislatures i que va més enllà d'una sola legislatura, ja que transformarà Gandia i el port, al temps que suposarà un revulsiu econòmic que ens referenciarà com a ciutat d'innovació i de recerca".

L'alcalde també ha incidit que aquesta gran infraestructura convertirà Gandia en "punt de referència de la investigació nacional que ajudarà a implementar l'ecosistema productiu de la ciutat atés que 50 investigadors estaran tot l'any investigant a la nostra ciutat amb el que es produirà un retorn econòmic i un revulsiu per al districte marítim i el port".

Sobre el contracte, la primera autoritat municipal ha explicat que, en tractar-se d'un únic contracte, s'acceleren els terminis, fet que suposa "una prova més del compromís del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i la ministra Diana Morant amb la nostra ciutat". La duració del contracte serà de 32 mesos i el termini de finalització per a la presentació de propostes conclou el pròxim 24 de juny.

Twitter

Facebook