Post Image

Com cada dilluns, els co-portaveus de l’executiu, Josep Alandete i José Manuel Prieto, han comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la reunió de la Junta de Govern Local.

Una sessió que ha estat marcada pel seguiment de les xifres preocupants de contagis i hospitalitzacions per Covid-19 a Gandia i que van provocar que dilluns el govern local decidirà ajornar totes les activitats festives, pròpies de les festes nadalenques, i culturals durant almenys 10 dies, amb l’objectiu de controlat el flux de mobilitat de la ciutadania dins les competències municipals.

“Les xifres no són bones i això ens va obligar a prendre una decisió categòrica, complicada, però responsable. I seguirem prenent les decisions que calga per tal de contindre i revertir les dades alarmants de contagis”, ha explicat Prieto.

Per la seua banda, el vicealcalde ha fet una crida a la ciutadania, perquè done exemple de responsabilitat individual, a l’igual que ha fet l’Ajuntament: “Hem de mantindre totes les precaucions, ja que estem davant de xifres in-assumibles. Aquest serà segurament el darrer sacrifici que se’ns demane, però serà essencial per tal de lluitar contra la pandèmia”

Oferta d’ocupació pública 2020

D’altra banda, Prieto ha informat de l’oferta d’ocupació pública de l’any 2020, en la qual, que per fi, la taxa de reposició front a les nombroses jubilacions permet ofertar 8 places, que es distribuiran de la següent forma:

  • 5 places de subaltern de torn lliure
  • 1 plaça de subaltern de torn lliure per a persones amb diversitat funcional.
  • 1 plaça administrativa de torn lliure.
  • 1 plaça d’inspector de la Policia Local de torn lliure.

Paral·lelament, el govern local aprofitarà per a consolidar llocs de treball de l’Ajuntament i la promoció interna d’1 inspector/a i 1 oficial de la Policia Local. I la gran novetat: 25 places d’administració.

“Per fi, els nous pressupostos de l’Estat donen alè als ajuntaments i permeten la reposició de les places per jubilació, tenint en compte que està finalitzant la seua vida laboral tota una promoció que va entra a les administracions locals durant la transició. Per a 2021 es calcula que es puga reposar el doble, ja durant les primeres setmanes de l’any”. El regidor delegat de Recursos Humans ha agraït les forces sindicals el suport i la unanimitat a les meses de negociació.       

 

PAI Marenys de Rafalcaid

Per la seua banda, Alandete ha informat de la proposta de canvi de cessió d’agent urbanitzador al PAI sòl urbanitzable Marenys de Rafalcaid II, que va començar la seua tramitació al 2008. Després del concurs de creditors de Construcciones Avilés, la mercantil Construcciones Blanes (nova propietària) ha proposat la cessió a Aglomerado Los Serranos.

“Dins del pacte del Serpis un dels compromisos del nou govern local va ser la finalització de les urbanitzacions pendents i aquesta és una d’elles. Així, una vegada requerida la documentació necessària a les dues mercantils, les obres hauran de començar abans del 4 de maig de 2023”.

Twitter

Facebook