Post Image

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, i el president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, han visitat aquest matí el nou mercat a l’aire lliure dels dimarts a Corea, que comença hui, de forma permanent, a la plaça del Jardinet, el cor del districte amb més població de la ciutat.

Comença així aquesta setmana l’anunciada reestructuració sota el paraigua de la nova marca “Mercats de Gandia. Els de tota la vida”. I el mercat de Corea era una de les principals novetats, juntament amb el dels divendres, a la plaça Escola Pia, de caire artesanal. Es trasllada, per tant, el mercat dels dimarts de Roís de Corella a Corea. Per la seua banda, Roís de Corella acollirà de forma regular el mercat del dissabtes.

“Pensem que és una iniciativa abocada a l’èxit, perquè el barri ho necessita i és un districte especialment indicat perquè és complementari, aporta productes que l’estructura de comerç del barri necessita. És un element dinamitzador i així es demostrarà perquè està sent així en tots els mercats de la ciutat. Confiem que l’aposta decidida per la reestructuració dels mercats aconseguisca l’objectiu marcat que no és altre que dinamitzar el comerç i l’hostaleria de Gandia”, ha assegurat Martínez.

Per la seua banda, Prieto ha explicat que amb aquesta obertura es compleix amb una petició que tenien els comerciants i el veïnat de Corea. “Veurem com funciona aquesta primera jornada i tots els dispositius que han de posar-se en marxa per a garantir la seguretat de totes les persones que acudisquen als mercats ambulants”.

Twitter

Facebook