Post Image

El regidor delegat d’Escena Urbana i Política festiva, Jose Manuel Prieto; acompanyat pel tècnic municipal del departament, Juanjo Payà, han presentat aquest matí en roda de premsa la iniciativa ‘Estiu festiu’ que es desenvoluparà del 9 de juliol al 15 d’agost als carrers i places de Gandia.

Tal com ha explicat Jose Manuel Prieto, “després del confinament i, complint amb totes les mesures de prevenció i distància física, des del departament hem volgut posar en marxa la iniciativa ‘Estiu Festiu’ que pretén dinamitzar i amenitzar els barris de Gandia però sense que es produïsquen grans afluències o concentracions” “Hem hagut de suspendre les grans afluències, les festes populars, les dels barris o celebracions tradicionals però hem volgut que la ciutat seguisca bategant”.
Sobre aquestes suspensions i l’afecció a les empreses afectades, l’edil ha destacat que a totes les empreses se les ha reconegut en el calendari o s’ha ajornat la seua actuació, en cap cas s’ha suspés el contracte.

‘Estiu Festiu’ compta amb una programació dirigida a tots els públics que serà portada a terme per grups de la ciutat i la comarca. En total seran 18 activitats que tindran la música en tots els seus àmbits com un dels elements fonamentals a més de dansa, teatre i animació de carrer.

“Volem que la cultura retorne a la ciutat. Volem que la ciutadania torne a il·lusionar-se i de pas, donar suport al sector cultural que ha patit molt les conseqüències de la pandèmia” va explicar Juanjo Payà.

Twitter

Facebook