Post Image

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, Jose Manuel Prieto; acompanyat pel tècnic municipal Juanjo Reig, han presentat aquest matí les 18 activitats que s’han organitzat dins de la iniciativa “Viu Marxuquera” del 10 de juliol al 28 d’agost.

Jose Manuel Prieto ha destacat que la intenció del consistori és reprendre poc a poc la normalitat amb totes les garanties i mesures de seguretat. “Volem que tot i que no podem fer la mateixa vida social, els veïns i visitants de la barriada puguen tindre activitats de lleure durant aquest estiu” i ha recordat que ‘Viu Marxuquera’ reprén la seua activitat en el punt que es va aturar a causa de la pandèmia. “Marxuquera multiplica la seua població durant l’estiu i nosaltres reprenem aquesta iniciativa en un entorn immillorable”.

El programa compta amb activitats de música, monòlegs, gimcana d’aigua, rondalletres, punt d’animació lectora, cinema d’estiu, nits a la fresca a més d’una novetat com és la’ Música a la llum dels ciris ‘que es desenvoluparà en el terrat de centre social.

El president de la Junta de Districte ha insistit que “tot el que organitze l’ajuntament es farà en condicions de seguretat i amb totes les mesures de prevenció. Tot el que es programe es farà dins de les mesures de distància, higiene, protecció i de garantir les distàncies físiques” “La nova normalitat ha imposat noves formes de fer les coses i les administracions hem de ser exemplars”.

Per la seua banda, Juanjo Reig va voler destacar que els artistes que s’han contractat són els mateixos que estaven contractats abans que se suspengueren les activitats per la declaració de l’estat d’alarma i va incidir en la varietat musical que s’oferirà durant la programació. També va agrair la implicació de l’Associació de Festers de la barriada que ha col·laborat per posar en marxa una part de la programació.

Facebook