Post Image

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel director de l’Oficina PATECO, Agustín Rovira, el regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, i la tècnica en orientació i inserció laboral i membre de la candidatura local del PSPV-PSOE, Elena Moncho, ha mantingut este matí en Foment d’AIC una jornada de treball sota el títol ‘Sempre amb el comerç’ amb la presència de nombrosos representants del teixit comercial de la ciutat per a exposar els projectes en matèria de comerç que s’han dut a terme esta legislatura i, sobretot, perquè els assistents pogueren fer les seues aportacions per a conformar el programa de govern amb el qual es presenten els Socialistes de Gandia a les pròximes eleccions municipals.

Prieto ha destacat que “hem marcat el camí perquè per a nosaltres el comerç sempre és molt important, fonamentalment també en estos anys difícils que hem viscut i en els anys que venen plens de reptes, però sobretot plens d’oportunitats”, afegint que “hem fet moltes obres i inversions a la nostra ciutat, però cap injecció econòmica ha sigut tan potent com la dels successius xecs comerç posats a disposició dels ciutadans, sent tot un revulsiu econòmic i tota una ajuda al teixit comercial, a més d’una manera de fidelitzar a clients i compradors, tant ciutadans de Gandia com visitants de fora”, ha indicat Prieto.

En esta jornada de treball, l’alcalde de Gandia ha posat de manifest que “els programes de govern no tenen sentit si els fem nosaltres a soles. Per això, en esta jornada hem volgut escoltar i prendre nota en matèria comercial, centrant-la en l’experiència que s’ha portat a terme els últims anys i amb els molts projectes que ens queden per fer”. Les polítiques comercials per les quals aposten els Socialistes de Gandia van en la línia d’ajudar en la digitalització dels nous hàbits de consum. Però, també, en noves línies d’ajudes perquè els negocis continuen mantenint-se oberts superant com s’està fent totes les dificultats i per obrir nous negocis mitjançant el pla ‘Alcem persianes’ que s’està impulsant des de l’Ajuntament de Gandia.

A més, es preveu una modificació de les ordenances de convivència i d’ocupació de la via pública perquè siga possible arreglar les façanes d’aquells locals que no estan oberts, de manera que l’estètica urbana ajude i potencie els comerços que estan en funcionament.

Al mateix temps, es plantegen iniciatives per a seguir obrint locals i mantenint negocis, per a la transmissió generacional dels comerços i per a la fidelització de cada vegada més compradors i usuaris, amb polítiques públiques per fomentar l’aparcament; la remodelació del parc d’Ausiàs March amb un projecte emblemàtic de jocs singulars similar al Gulliver de València; la revitalització de l’edifici de Correus en ple centre de la ciutat o el parc amb ‘skatepark bowl’ del final del passeig de les Germanies en el barri de Roís de Corella com a espais aprofitables.

“Tots estos projectes estan pensats perquè mentre la gent compra, hi haja també una experiència on els ciutadans puguen deixar els seus fills, fer que els joves gaudisquen i que els no tan joves puguen gaudir de l’espai públic alhora que comprar”.

Twitter

Facebook