Post Image

L’alcalde de Gandia i candidat a l’alcaldia, José Manuel Prieto, ha anunciat hui en un debat electoral que en els pròxims dies començarà la licitació de les obres del nou pavelló Gandia Arena. «Hem lluitat les inversions amb altres administracions i, això, al final dona resultats. Tant, com 5 milions d’euros per part de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, amb una inversió total de 7,5 milions d’euros, per a fer realitat un projecte revulsiu i dinamitzador de la platja de Gandia», ha indicat Prieto.

El pavelló Gandia Arena es tracta d’un gran espai destinat a esdeveniments esportius i de diversa índole, el qual també ajudarà a seguir ampliant les instal·lacions esportives municipals, contribuint al fet que els clubs esportius de la ciutat disposen de més espai per a entrenar.

Alhora, amb la seua capacitat per albergar 3.000 espectadors, podrà acollir grans esdeveniments, tant competicions esportives de caràcter nacional i internacional, així com altres activitats com concerts de música de gran format que vulguen contribuir a seguir enfortint el turisme local i treballant per la desestacionalització de la platja de Gandia. «Parlem, en definitiva, de tindre a la nostra platja turisme tot l’any, amb una iniciativa directa i una inversió que és una aposta estratègica de ciutat», ha remarcat l’alcalde de Gandia.

Twitter

Facebook