Post Image

Esta setmana presentàvem el nostre Programa de Govern que és la continuïtat del que he liderat els darrers dos anys com a alcalde de Gandia. Hem fet un enorme salt qualitatiu malgrat totes les dificultats. Hem avançat amb força, però tot pot frenar en sec si Gandia torna a viure episodis foscos del passat. Ens juguem seguir avançant, o retrocedir. Per això, amb el programa propose renovar la confiança en els socialistes i en mi mateix.

Per a mi, el primer és sempre Gandia; i la meua forma de governar és i serà barri a barri, carrer a carrer, persona a persona. Sempre escoltant i actuant. Segur que hi haurà coses que podrem fer millor, per això, no demanem la confiança, demanem també que ens ajudeu, perquè junts podrem fer-ho millor. Junts ambicionem ser una ciutat millor cada dia. Perquè les nostres empreses i sectors productius facen encara millor el que ja fant molt bé, per a què les notres famílies tinguen un projecte de vida encara millor.

Tot el que hem aconseguit en la legislatura que acaba no ho hem fet sols: ens heu ajudat. Amb vosaltres, ho hem aconseguit: hem ajudat aquells qui més ho necessitaven, hem enfortit la nostra economia i hem atret inversions com mai havíem vist. Ara mateix Gandia gestiona més de 130 milions d'euros en projectes que hem negociat amb altres administracions i que estan en marxa o a punt de començar.

Si la Gandia que volen les persones és una ciutat que continua avançant, que genera economia i llocs de treball, que es renova de la mà d'inversions públiques i privades d’aquells que confien en el nostre potencial com a ciutat, no ho dubteu: l'equip que lidere està format per persones que, com jo, té com a prioritat treballar pels seus veïns i veïnes. Vos demane la confiança i l'oportunitat de permetre'ns seguir treballant per vosaltres. Vos demane ajuda, i una oportunitat.

És la primera vegada que em presente com a Alcalde, però ja em coneixeu, i coneixeu la meua manera de governar, calmada, amb moderació, capaç d’entendre’ns amb tots i de governar per a tots. Demane per això una oportunitat, i quatre anys més per desenvolupar el nostre projecte de ciutat. Per continuar avançant junts. Quatre anys més amb una àmplia majoria, que no ens faça dependre de ningú més que de nosaltres mateixos, i que alhora puga governar amb tots per a consensuar, sobretot les coses més importants. Quatre anys més per a seguir mirant endavant, perquè el millor sempre està per vindre. Per a què guanye cada ciutadà i guanye la ciutat. Per a que guanyem junts.

Facebook