Post Image

El CDT Alqueria del Duc ha acollit aquest matí la I Jornada de Treball de l'actual legislatura, on han participat l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; la primera tinenta d'alcalde, Alícia Izquierdo, així com tots els regidors/es, directors generals i assessors que formen part del govern municipal de Gandia (PSPV-Compromís Més Gandia).

Durant la jornada, s'han abordat les línies d'actuació principals, a més de definir les actuacions a llarg termini amb l'objectiu de complir amb els compromisos establerts amb la ciutadania després de les passades eleccions locals.

La primera autoritat municipal ha anunciat que sol·licitarà acords a les altres forces polítiques "que servisquen per a continuar avançant en la creació d'oportunitats". A més, es constituirà el Consell Econòmic i Social, des d'on acordarem Pactes de Ciutat sobre aspectes importants com l'habitatge. "Un acord amb mesures immediates i estructurals al qual també sumarem el pla Alcem Persianes, que requerirà un altre gran Pacte de Ciutat sobre el comerç", ha declarat Prieto. Aquesta acció té com a objectius la coordinació, la planificació i la fixació de l'estratègia del govern municipal.

L'alcalde ha explicat que aquesta jornada serveix per "cohesionar-nos com a govern i ser més eficaços, alhora que planifiquem i marquem les prioritats una vegada hem aprovat els pressupostos. En definitiva, aquesta legislatura serà la de les inversions i les oportunitats i ho serà sobre les bases de grans Pactes de Ciutat que compten amb el suport de tots", ha finalitzat l'alcalde.

D’altra banda, Alícia Izquierdo ha incidit en la idea que el govern local entén la ciutat en el seu conjunt. En aquest sentit, ha reivindicat que: "la transversalitat entre els departaments és molt important. També conéixer quines són les prioritats i les urgències i les qüestions estratègiques per tal de treballar-les conjuntament".

"És evident que els reptes que l'Agenda 2030 posa sobre la taula de les ciutats europees són els que nosaltres afrontarem; en matèria econòmica, d'inclusió social, mediambiental, d'igualtat... És un poc la marca de tot allò que continuarem implantant per a un desenvolupament sostenible en una situació d'emergència climàtica" ha afirmat la regidora qui ha conclòs afirmant que la jornada "també és una jornada de germanor, perquè dóna peu a poder intercanviar, parlar de nous temes, d'estratègies per a eixa ciutat que entre totes i tots anem construint".

Twitter

Facebook