Post Image

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, la historiadora i membre de la candidatura dels Socialistes de Gandia, Balbina Sendra, i la consultora turística i membre d’esta candidatura, Mari Pau Sevilla, s’ha reunit este matí en l'hotel Bayren amb un nodrit grup de representants del sector turístic local en la jornada ‘Sempre amb el turisme’ organitzada pel PSPV-PSOE de Gandia, per a establir les bases del programa de govern en matèria de turisme amb el qual es presenta a les pròximes eleccions municipals.

Prieto ha destacat que “hem invertit molt en turisme, en la platja, en la ciutat i en equipaments com feia dècades, però no ens conformem. Per això, la pròxima legislatura serà la de l’arribada de més inversions, encara, per a la generació de prosperitat, de riquesa i, sobretot, de més oportunitats. Perquè ara és el moment. Perquè durant els darrers anys hem assentat les bases per a continuar creixent i avançant de la mà del sector turístic, enfortint les aliances de col·laboració publicoprivada”.

En este sentit, el candidat a l’alcaldia ha garantit per a la pròxima legislatura més inversió en el Grau amb l’entorn dels ‘tinglados’, en els equipaments de la platja de Gandia o en la construcció del pavelló Gandia Arena, “amb més turisme durant tot l’any de perfils distints, així com de major generació i atracció de riquesa”. Al mateix temps, el primer edil ha garantit una nova concessió de transport públic que connecte millor el nucli urbà amb la platja, així com convertir l’Oficina de l’Inversor en una gran àrea de desenvolupament estratègic de la ciutat, amb una projecció exterior i de captació d’inversions perquè totes les polítiques públiques continuen girant al voltant de la generació de prosperitat, incentivant la inversió privada i posant facilitats als inversors que aposten per Gandia.

“Eixe és el camí que hem marcat i eixe és el rumb que anem a continuar. I, açò, anem a fer-ho de la mà de tot el sector turístic, perquè som Capital del Turisme”, ha remarcat Prieto.

Twitter

Facebook