Post Image

El PSPV-PSOE de Gandia va celebrar anit el seu acte d’inici de campanya de les eleccions del pròxim 28 de maig en la plaça del Rei Jaume I, on van intervindre l’alcalde de Gandia i candidat a l’alcaldia per este partit, José Manuel Prieto, i l’alcaldessa de Gandia entre 1991 i 2003, Pepa Frau. En este acte es va donar a conéixer el cartell electoral, el qual porta per lema ‘Guanyem junts’.

Tot seguit, els assistents es van dirigir a la plaça Major amb una cercavila amenitzada per una xaranga, on va tindre lloc a la mitjanit la tradicional pegada de cartells amb la qual es va donar, oficialment, el tret d’eixida a la campanya electoral. Al final de la seua intervenció, Prieto va apel·lar a què “si vos agrada la manera com hem governat amb moderació i estabilitat, així com el rumb que hem traçat, vos demane una oportunitat per a seguir avançant”, preguntant-se que “si hem fet tot açò, què no serem capaços de fer junts i units durant els pròxims anys”.

Al mateix temps, va requerir als gandians “una oportunitat per a governar amb una majoria suficient perquè no puguem dependre de ningú més que de nosaltres mateixa. Perquè junts, seguim sent la força dels gandians i de les gandianes per a que guanye cada persona, per a que guanye Gandia i per a que guanyem junts”.

Prieto també es va referir a “aquells que diuen que ‘nos fríen y esto es un infierno’, i que ‘Gandia va mal y la playa està fatal’”, preguntant-se: “Tot i això, sabeu que ha baixat governant nosaltres a Gandia? Ha baixat l’atur, els impostos i el deute. I, sabeu que ha pujat? Ha pujat l’ocupació i les afiliacions a la Seguretat Social”, afegint que “tot açò ho hem fet compatible en un moment molt complicat, amb més de 130 milions d’euros d’inversions, a més dels fons europeus que ens estan ajudant a transformar la ciutat. I, esta nova transformació de Gandia no l’estem fent nosaltres a soles. Estem fent-la en companyia de tots”.

El candidat a l’alcaldia va assenyalar que “des que vaig entrar com a alcalde, sempre m’he sentit infinitament recolzat per tots els companys de govern i per tot el meu partit. Així, no es poden donar eixos espectacles de divisió i de baralles, quan hi ha 25 regidors per a decidir el futur de la ciutat. I, ara, tan sols hi ha un partit que està unit, i és el Partit Socialista”.

També va afirmar que “per a demanar el suport de la ciutadania, l’has de demanar primer en casa i que te’l donen. I és que tindre la casa unida és imprescindible per a governar una ciutat com Gandia”. L’alcalde de Gandia va considerar que “ara no estem per a donar espectacles, ja que la gent està farta de tanta baralla i desunió. I quan dic que nosaltres no donem espectacles, que algú busque en els mitjans de comunicació o en les xarxes socials alguna declaració meua en la qual parle malament d’algun adversari polític o em referisca a algun procés intern d’algun partit. Que la busquen, que no la trobaran”.

En referència al fet que el PSPV-PSOE de Gandia representa un projecte de ciutat, Prieto va posar de manifest que ell no dubtaria a copiar alguna proposta bona de tots els rivals, asseverant que si és bona per a Gandia, per què no ha de ser bona per a tots. “Però, el que no m’esperava mai en la vida, és que estigueren copiant-se totes les propostes que ja estem fent. Estan fent seues, propostes que són nostres. I, açò està molt bé. Per això, podem dir amb la cara ben alta que hem obert camí, i que Gandia va per davant i millor que altres ciutats valencianes”, va indicar.

Per la seua banda, Pepa Frau es va voler adreçar a Prieto, dient-li que té una gran tasca al davant, però no està a soles. “Esta nit veig en els vostres ulls, en les vostres cares i en les vostres expressions que anem a donar-li tot el nostre suport a José Manuel Prieto, perquè s’ho mereix. Perquè és el millor alcalde que pot tindre Gandia. I, a la nostra ciutat, la gent és molt sabuda. Així, saben distingir quan tenim un bon alcalde i saben donar-li suport. I, millor que ell, ningú”.

L’exalcaldessa socialista també es va referir a Prieto, com a “una persona dialogant, honrada i treballadora que es deixa la pell per esta ciutat. A les dones, en general, ens agradaria tindre un fill com ell, que és capaç d’honrar a sa mare i a son pare en les seues actuacions. I, a més, és un bon germà i un bon amic perquè és capaç d’escoltar”. En este sentit, es va preguntar: “Si és un fill excel·lent, si és un germà excel·lent i si és un amic excel·lent... Com és d’alcalde? No ho dubteu, és el millor alcalde que hem tingut a Gandia”.

Pepa Frau va destacar que “si el proper 28 de maig aconseguim els vots necessaris per a governar, el nostre alcalde entrarà per la porta gran de l’ajuntament, obrint les portes al progrés i a la justícia social. Però no entrarà a soles, entrarà al costat de tots els gandians i gandianes. Perquè tots nosaltres som ell i ell som nosaltres”.

Per últim, va advertir als assistents a l’acte que “no hem de confiar-nos. Una volta em van dir quan era alcaldessa que trauríem quinze regidors i, este fet, va desmobilitzar la gent. Per això, hem de treballar i lluitar fins a l’últim moment, ja que hem d’aconseguir que en estes eleccions les urnes s’òmpliguen del puny i la rosa, un símbol que farà que l’alcalde José Manuel Prieto i el president Ximo Puig guanyen, perquè s’ho mereix Gandia i la Comunitat Valenciana per a que guanyen tots”.

Twitter

Facebook