Post Image

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha mantingut una reunió de treball amb el president de FAES, Juan Pablo Tur, per a comunicar-li al sector empresarial que la duplicació del tram de la CV-60 entre Gandia i Palma de Gandia compta amb la Declaració d’Impacte Ambiental favorable, el que ha descrit com un “pas decisiu” perquè la infraestructura siga una realitat.

L’alcalde ha assenyalat que aquesta declaració ambiental es va signar el 12 de juliol, abans del canvi de Govern. Així mateix, ha recalcat que des de l’ajuntament “anem a demanar celeritat, igual que li la vam demanar al Govern anterior”. “Sol·licitarem una reunió al nou Consell de manera imminent per a poder licitar com més prompte millor el projecte constructiu de la CV-60”, ha afegit Prieto.

En este sentit ha indicat que “tan important com el tram de la Vall d’Albaida és el tram que comença a la comarca de la Safor i acaba en la ciutat de Gandia i que per açò s’han de fer complementàriament i en paral·lel”. Per altra banda, ha destacat que el projecte inclourà “millores per enriquir el projecte, com incloure una via ciclopeatonal, tal com estava reflectit en les al·legacions favorables que va fer l‘Ajuntament de Gandia”. “Vam ser l’únic ajuntament que va fer al·legacions a favor del projecte, l’únic que va traslladar incorporacions bones a una infraestructura vital, que van a enriquir el projecte i millorar la seua connectivitat al seu pas pels pobles de la Safor, que era una qüestió fonamental”.

L’alcalde José Manuel Prieto ha insistit que aquest pas administratiu farà possible una inversió, que s’estima ascendirà a 65 milions d’euros i serà “vital per a la comarca de la Safor per la millora de la connectivitat, la millora de la mobilitat, molt perfectible a la Safor, i per al desenvolupament econòmic i social i la competitivitat de les nostres empreses”. En este mateix sentit ha assenyalat que la CV-60 al seu pas per la Safor, “suposa tres connexions en una”, ja que, tal com ha explicat, “es tracta d’un nuc que connecta la ciutat amb l’autopista, que connecta la ciutat amb el corredor interior de carreteres i que connecta l’accés sud al port amb el nuc interior de carreteres i el futur Corredor Mediterrani”.

L’alcalde de Gandia també ha volgut recordar que aquesta fita ha sigut possible “gràcies a la insistència dels agents socials, dels empresaris, de FAES i del conjunt del pol econòmic de la nostra ciutat i la nostra comarca”.

Twitter

Facebook