Post Image

L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, -dins del calendari de reunions que està mantenint amb diferents administracions estatals de Madrid per resoldre qüestions que afecten la ciutadania-, ha tingut aquesta mateixa setmana una trobada amb el director general adjunt a la Presidència de Renfe, Sergio Bueno.

L'objectiu: fer un repàs a les sol·licituds i projectes pendents en allò que competeix a la companyia ferroviària. En primer lloc, l'alcalde ha volgut transmetre al responsable de RENFE el malestar de la ciutadania pels retards i les cancel·lacions del servei de Rodalies Gandia-València.

"La predisposició ha estat bona", ha apuntat Prieto, que ha afegit que el seu interlocutor s'ha compromés a plantejar millores, dins d'un pla d'actuacions, que tractaran de resoldre el problema d'un servei "fonamental per al nostre desenvolupament econòmic i per als projectes vitals dels milers de persones que, diàriament, viatgen a València o visiten la nostra ciutat".

El segon aspecte abordat ha estat la millora de l'estació de Gandia, tant pel que fa a les prestacions com als serveis que ofereix dins del recinte. Finalment, quant a la gestió de l'esplanada situada davant de l'estació, s'ha abordat la sol·licitud de la cessió perquè tot aquest espai siga gestionat per l'Ajuntament de Gandia i siga el Consistori qui s'encarregue del manteniment d'aspectes com ara zones verdes i la il·luminació.

"Estarem atents als compromisos i les propostes de millora que RENFE oferisca d'aquest servei fonamental com és Rodalies, a més de la gestió de l'estació i la imatge que tenen els ciutadans quan arriben a Gandia". "Per nosaltres, Gandia és el més important i les reivindicacions les traslladem a totes les administracions perquè es comprometen a ajudar-nos en la solució als problemes".

Twitter

Facebook